1
Du finner mer info om steder, ved å klikke på REVOLVERMAPS>>>>>>>> . VI OPPFORDRER ALLE TIL Å SETTE INN BILDE I PROFILEN !

DU MÅ GJERNE KOMMENTERE - DET GJØR DU I "SISTE AKTIVITET" PÅ HØYRE SIDE, ETT PAR HAKK NED !

Oslo rammes av en ransbølge. Er dette bare forsmaken på en ny hverdag? Ran midt på gata. Ran i parker. Ran en søndags formiddag. Ran av barn. Voldelige ran. Hjemmeran. Hva om dette ikke er en bølge, men noe vi må venne oss til? Med finanskrise ellers i verden, er det vel innlysende at flere kriminelle trekker til verdens rikeste land? Det var slike tanker vi gjorde oss etter å ha våknet til vårt livs mareritt. To utenlandske menn brøt seg inn kjøkkenvinduet midt på natta og holdt oss fanget i to timer, nakne og bakbundne i senga, mens de tvang til seg bankkort og koder og truet med å drepe oss. Den ene raneren ble pågrepet samme morgen, og vi fikk tilbake tjuvegodset. Trygghetsfølelsen de hadde frarøvet oss, var det verre med. Redselen for en utrygg hverdag blir igjen aktualisert med alle ranene som skjer i Oslo denne høsten. Blir dette normalen?

Visninger: 12

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Nei her nytter det ikke å starte en debatt - når ingen av de over 200 medlems er på - hvorfor er de registrert her - når de aldri er innom??????

Det er et stort problem Gabriel, jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre?
Det er en utrolig tragisk utvikling, resultatet av Sv og deres storstilte import av muslimer til Norge. Som kjent har ikke muslimer vanlig moral!

Dette var et stort problem i Stavanger i 2009. Leste og hørte mye om at det var Norges farligste by. Kriminalitet og sosiale forskjeller er et problem som alle storbyer sliter med.

Jeg er fortsatt i Oslo og Stavanger hvis det skjer noe. Har ikke opplevd verre ting der enn i Haugesund som har færre innbyggere enn Drammen, og litt lavere boligpriser.

Finner en nyhet fra 2009 om hvordan Stavanger var. Samme året var jeg masse i Stavanger og stortrivdes. http://kommunal-rapport.no/2009/12/stavanger-norges-farligste

RSS

KUNDE SERVICE.

Problem: sendt email til ; wgab@live.dk Medlems Service: Tlf: +45 81939900 (9-12) Hverdager. Helg Lukket.

Visitores - Besøkende fra mange land.

              free web counters

Bursdager

Arrangementer

EURO FACEBOOK Ytringsfrihetens Nettverk er Norsk - ER ETT VENNERS venners NETTVERK - VELKOMMEN TIL OSS - REG DEG NÅ! GJØR NESTEN HVA DU VIL!

Om

EURO FACEBOOK opprettet dette Ning-nettverket.

Merke

Laster...

STAVANGER & OMEGN.

Ditt Sosiale nett sted.

HUMOR

one get

VÅR DAGLIGE DOSER AV SOSIALE MEDIENE !

© 2017   Created by EURO FACEBOOK.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår