1
Du finner mer info om steder, ved å klikke på REVOLVERMAPS>>>>>>>> . VI OPPFORDRER ALLE TIL Å SETTE INN BILDE I PROFILEN !

DU MÅ GJERNE KOMMENTERE - DET GJØR DU I "SISTE AKTIVITET" PÅ HØYRE SIDE, ETT PAR HAKK NED !

Radio Sindre Møllerhaug - En personlig og åpen radiokanal

I 2015 lanserte jeg en egen nettradio. De to første månedene fra januar til februar hadde vi en direktesending noen kvelder. De fleste var brukbare, mer eller mindre. Det som var verdt å sende som repriser midt på sommeren i forbindelse med relanseringen, ble tatt vare på. Et avtalt tema for hver kveld, sending i en time per kveld. I juli begynte jeg å sende døgnet rundt. En bedre pc var absolutt nødvendig, fordi mine gamle stoppet plutselig å sende radio, etter alt fra timer til minutter. Ny Windows 8 med 8 GB ram fungerte utmerket til dette formålet. Savnet ikke å måtte bruke de flere år gamle Windows 7 med bare 2 GB ram.

Jeg begynte å spørre etter tillatelser for å videresende andre sine podcaster. 0330 (sjekkeskolen for gutter) var de første jeg spurte og alle der syntes det var helt greit. Litt senere Begynte jeg å intervjue en lokal forfatter som heter Alf Saltveit om personlige ting. Radionytt begynte under denne tiden å også lage podcaster, som jeg fikk lov til å videresende. Radionytt har jeg kommentert for siden 2012 og avisen har siden det hatt vekst i både unike besøk og likes på FB.

En kompis av meg laget en reportasje for Radio 102 som jeg fikk lov til å sende som variasjon. Han spurte folk ute om hva de synes om ungdommene sin tidsbruk av dataspill og om det kan gå utover helsa.

Nå sender jeg programmene sånt til vanlig:
-3 episoder av 0330
-Reportasje fra Mathias
-Intervju av Alf Saltveit
-Podcast av Radionytt
-Musikk (lagt ut til fri bruk på nettet, uten lisenser)
-Underholdningsprogrammet (podcast som jeg lager)

Vanligvis er radioen avslått på søndagene, sånn at datamaskinen får seg en pause og kjølt seg ned. Førstkommende søndag skal strømmen være av her i to timer for vedlikehold av strømnettet, fikk jeg sms om, så i morgen (søndag) kan dataen bare stå på og så slår jeg den av på søndag kveld før jeg legger meg. Og så får den ta pausen sin på mandag neste uke istedenfor.

Visninger: 2

Kommenter

Du må være medlem av EURO FACEBOOK for å kunne legge til kommentarer!

Bli med EURO FACEBOOK

KUNDE SERVICE.

Problem: sendt email til ; wgab@live.dk Medlems Service: Tlf: +45 81939900 (9-12) Hverdager. Helg Lukket.

Visitores - Besøkende fra mange land.

              free web counters

Bursdager

Bursdager i dag

Arrangementer

EURO FACEBOOK Ytringsfrihetens Nettverk er Norsk - ER ETT VENNERS venners NETTVERK - VELKOMMEN TIL OSS - REG DEG NÅ! GJØR NESTEN HVA DU VIL!

Om

EURO FACEBOOK opprettet dette Ning-nettverket.

Merke

Laster...

STAVANGER & OMEGN.

Ditt Sosiale nett sted.

HUMOR

one get

VÅR DAGLIGE DOSER AV SOSIALE MEDIENE !

© 2017   Created by EURO FACEBOOK.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår